Stichting Kinderopvang De Harlekijn in Leersum neemt buitenschoolse opvang Be Sporty over. Met deze overname beschikt De Harlekijn over een nieuwe buitenlocatie met een sport- en spelgroep voor kinderen van 4 tot 13 jaar. 

Aad van den Berg, oprichter van buitenschoolse opvang (BSO) Be Sporty: “Om het bestaansrecht van Be Sporty te bewaken, heb ik een overnamepartner gezocht welke, in mijn ogen, dit perfect uit zou kunnen dragen. En, die Be Sporty een kwaliteitsimpuls kan geven qua kennis en grootte. Na een aantal enthousiaste gesprekken en waardevolle uitwisseling van ideeën heb ik in Stichting De Harlekijn (BSO De Acrobaat) de ideale kandidaat gevonden.”

“Het is een unieke kans en we zijn bijzonder blij dat we er een prachtige (buiten)locatie bij krijgen”, vertelt Tanja van Huigenbosch, manager van Stichting De Harlekijn. “We zullen meer mogelijkheden hebben in het kiezen en geven van de sporten.”

Kinderen die graag buiten sporten zullen vanuit Stichting De Harlekijn naar de buitenlocatie (het sportveld van HDS) komen, zodoende worden op elke dag de groepen, en dus de mogelijkheden, groter.

Tanja: “Indien mogelijk willen we straks kinderen de mogelijkheid bieden om per periode te kiezen of ze buiten willen spelen (locatie HDS) of een dag naar binnen willen (locatie De Harlekijn). Zo kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de kinderen. Het is hun vrije tijd en dat moet vooral leuk zijn en passend bij de behoeften van het kind.”

De komende tijd zal Stichting De Harlekijn verder gaan met het uitbouwen van de BSO sport- en spelgroep die dan zowel binnen- als buitensport kent.

Op onze website leest u alles over ons aanbod buitenschoolse opvang en alle actuele informatie omtrent de ontwikkelingen. Direct aanmelden voor onze BSO kan ook via de website .

Share This