Zaterdag 28 oktober van 9.00 tot 11.00 uur vindt er weer een Kinderkledingbeurs in Leersum plaats. Het concept is dit jaar veranderd: de beurs heeft een nieuwe naam, namelijk ‘Kids Fair Leersum’ en is dit keer niet op locatie De Hoeksteen maar in Sport- en Cultuurcentrum De Binder. Naast kleding zullen er ook kinderactiviteiten worden georganiseerd, te denken aan Het Rad van Avontuur met verschillende leuke prijzen gesponsord door de plaatselijke ondernemers. Het Rad van Avontuur vindt plaats aansluitend aan de beurs om 11.00 uur. De opbrengst van deze activiteit gaat geheel naar het goede doel.

Ook de volgende ondernemers zullen activiteiten organiseren tijdens de Kids Fair: haren vlechten door Dehli s Hair en knutselen door De Connerie. Verder is er een springkussen en een kleurwedstrijd waarbij je een mooie prijs kunt winnen gesponsord door Stichting Kinderopvang De Harlekijn.

Kleding inleveren
De herfst- en winterkleding kan worden ingeleverd op vrijdag 27 oktober vanaf 16.45 uur in De Binder. Je kunt dit opgeven via de Facebookpagina Leersumse Kids Fair door een berichtje te sturen. Daarna krijg je een deelname-nummer toegestuurd per mail.

Kleding, handschoenen, mutsen, schoenen… het is allemaal van harte welkom! 75% van de opbrengst van je kleding is voor jou als deelnemer, 25% is voor het goede doel.

Met de opbrengst zullen er leuke evenementen worden georganiseerd voor de jeugd (van 4 tot 13 jaar) in Leersum. Denk aan bijvoorbeeld een filmavond, sportmiddag of disco-avond. Dit alles in De Binder.

We kijken uit naar een mooie ‘Kids Fair’ en hopen op een hoge opbrengst op te halen voor de jeugd in Leersum.

Share This