'De Harlekijn geeft extra kleur
aan het leven van kinderen!'

Bestuur

Stichting Kinderopvang De Harlekijn kent een betrokken bestuur dat functioneert op afstand en bestaat uit drie leden: een voorzitter, secretaris en penningmeester. De taak van het bestuur is om gezamenlijk te werken aan ons ondernemend en vernieuwend kinderdagverblijf.

Over Lúthien Gispen

Mijn naam is Lúthien Gispen en sinds 1 januari 2019 ben ik voorzitter van het toezichthoudend bestuur van De Harlekijn. Een rol die ik graag vervul! Ik woon in Driebergen met mijn drie zonen, die alle drie op het kinderdagverblijf en de BSO hebben gezeten. Nu de jongste in groep 8 zit en twee op de middelbare school rondlopen, is dat niet meer nodig. Naast het runnen van dit energieke huishouden, werk ik voor mezelf als adviseur, interim manager en coach in de gezondheidszorg. Met name de ouderenzorg. Dit doe ik vanuit de coöperatie desamentafel, vanuit de rol van spiegelaar. Vragen stellen (spiegelen) vanuit verwondering en nieuwsgierigheid creëert ruimte en vanuit deze ruimte kunnen mensen, processen en organisaties in beweging komen. Mijn motto is; van zorg naar leven! Dat zie ik in de kinderopvang ook terug. Hoe zorg je er voor dat het kind centraal staat en niet het systeem? Welke keuzes maak je daarin? Zodat het én vanuit de wens en behoefte van het kind (en de ouder) is én in een veilige omgeving kan plaats vinden. Hier draag ik graag een steentje aan bij!

Over Sjoerd Smits

Mijn naam is Sjoerd Smits en sinds april 2018 ben ik penningmeester binnen het toezichthoudend bestuur van De Harlekijn. Ik woon samen met Kathelijne en onze twee zoons in Arnhem. De kinderen hebben met veel plezier tot 10 jaar op de kinderopvang en bso gezeten.
Ik werk op het moment bij de Rabobank waar ik de rol als “financieringsspecialist” vervul. In deze rol hou ik me bezig met financieringsaanvragen voor bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld een krediet zijn voor werkkapitaal of een lening voor een pand.
De verantwoordelijkheden die bij de penningmeester horen zijn onder ander de jaarrekening, begroting en de tarieven. Ik vind het leuk om cijfers begrijpelijk te maken voor mensen waar wie het geen dagelijkse bezigheid is. Een bijdrage te leveren om De Harlekijn financieel gezond te houden in goede en mindere tijden vind ik een mooi uitdaging. Ik zet mij hier graag voor in.

Over Karin van der Aa

Mijn naam is Karin van der Aa, ik woon in Amerongen en ben moeder van twee (bijna) volwassen kinderen. Sinds maart 2019 ben ik secretaris van het toezichthoudend bestuur van stichting KDV De Harlekijn, iets wat ik erg leuk vind. Ik heb jarenlang gewerkt bij verschillende organisaties die gericht waren op kinderen met beperkingen. Ik zet me graag in voor deze vrijwillige functie aangezien ik vanwege mijn gezondheid niet meer fulltime werk.  Ik vind het fijn om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een goede en verantwoorde kinderopvang, Ik geniet van de contacten met de medewerkers, de andere bestuursleden, de oudercommissie en natuurlijk van de kinderen op De Harlekijn.

 

‘Mijn motto is; van zorg naar leven! Dat zie ik in de kinderopvang ook terug. Hoe zorg je er voor dat het kind centraal staat en niet het systeem? Welke keuzes maak je daarin? Zodat het én vanuit de wens en behoefte van het kind (en de ouder) is en in een veilige omgeving kan plaats vinden. Hier draag ik graag een steentje aan bij!’

Lúthien Gispen – voorzitter bestuur De Harlekijn

Share This