'De Harlekijn geeft extra kleur
aan het leven van kinderen!'

Buitenschoolse opvang 4 – 13 jaar

Wat gaat het snel! Je kind gaat naar de basisschool: een hele nieuwe wereld. Ben je op zoek naar opvang voor en/of na schooltijd? Een plek waar jouw kind zich thuis voelt, waar het met vriendjes en vriendinnetjes kan spelen, kan bijkomen van een intensieve schooldag en waar genoeg leuke activiteiten te doen zijn? Kom dan naar onze buitenschoolse opvang De Acrobaat.

Alle kinderen worden opgehaald van school en op het moment dat ze bij onze locaties aankomen is er tijd voor plezier. Iedere middag staat er vers fruit en drinken klaar. De Acrobaat bestaat uit verschillende groepen waaronder een sportgroep. Op alle groepen wordt onder andere sport- en spel aangeboden. Ook vinden we het belangrijk dat kinderen zelf meedenken met als resultaat veel afwisseling en originele activiteiten. Want: ieder kind is uniek dus elke dag is anders!

De Acrobaat medewerker

Op onze buitenschoolse opvang werken vaste medewerkers gezichten. Pedagogisch medewerkers die als mentor kinderen begeleiden na schooltijd, aanspreekpunt zijn voor jouw kind en vol enthousiasme iedere dag activiteiten organiseren voor én met de kinderen. Zij spelen dagelijks een belangrijke rol in het leven van de kinderen en bezorgen hen een fijne tijd na een lange schooldag. Benieuwd naar de gezichten achter De Acrobaat? Op deze website  stellen we hen graag aan je voor en vind je meer informatie over de scholing van onze beroepskrachten en de inzet van stagiaires.

Onze groepen buitenschoolse opvang zijn gevestigd in sport- en cultuurcentrum De Binder, op locatie de Harlekijn en bij voetbalvereniging HDS. Iedere middag zijn kinderen van vier tot 13 jaar van harte welkom. Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Wij geven graag een rondleiding. Ook is het mogelijk om een middagje te komen wennen. Verder kan je ons pedagogisch beleid bso downloaden of neem gerust contact met ons op.

“Wanneer de kinderen een leuke dag hebben gehad en met een goed gevoel de dag afsluiten dan rijd ik met een glimlach op mijn gezicht naar huis.”

Desiree – pedagogisch medewerker bso De Acrobaat

Dit is buitenschoolse opvang De Acrobaat

Een fijne en warme omgeving na een schooldag

Veel speelplezier waardoor het voelt als vrije tijd

Leren van elkaar

Veel beweging door sport- en spelactiviteiten

Gevestigd op verschillende locaties

Vaste medewerkers op iedere groep

Share This