Goed voorbereid naar school!

De 3+ groep: goed voorbereid naar school

Wanneer de basisschoolperiode in zicht komt, betekent dit een hele nieuwe fase. Spannend voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Met onze 3+ groep willen wij kinderen én ouders zo goed mogelijk ondersteunen en voorbereiden op deze nieuwe periode. In samenwerking met leerkrachten van groep 1 werken we aan passend (les)materiaal. Door nauw samen te werken met het basisonderwijs weten we wat daar speelt en wat er nodig is voor de stap naar de basisschool.

Hoera! Naar de basisschool

Met de 3+ groep biedt onze kinderopvang kinderen een nog betere voorbereiding en doorstroom naar de basisschool. We gaan onder andere aan de slag met de fijne motoriek, taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. In onze folder ‘Hoera! Naar de basisschool’ vindt u alle informatie.

De 3+ groep is voor alle kinderen vanaf drie jaar. Wekelijks kunnen zij hier op woensdag- en vrijdagmiddag terecht van 13.00 tot 16.30 uur. Zit uw kind op één van deze middagen op het kinderdagverblijf? Dan is het een mogelijkheid dat hij of zij in de middag meedraait op de 3+ groep.

Het tarief is gelijk aan de tarieven van de peutergroep. In schoolvakanties is de 3+ groep gesloten.

Meld uw kind aan
Via ons inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden. Vermeld bij bijzonderheden dat het gaat om de 3+ groep. U kunt bij vestiging ‘KDV De Harlekijn’ aanvinken en bij soort opvang ‘Peuterspeelzaal’. Wilt u eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op via de mail info@kdvdeharlekijn.nl of telefonisch via 0343 0343 45 29 11.

 

 

Share This