'De Harlekijn geeft extra kleur
aan het leven van kinderen!'

Kinderdagverblijf De Harlekijn 0 – 4 jaar

Spannend! Je kind gaat naar de kinderopvang. Een grote stap, dat begrijpen wij bij De Harlekijn. Daarom nemen we graag de tijd voor jou, je partner en jullie kind. Zo kan je eerst langskomen voor een rondleiding en voor de start kan je kind een ochtend komen wennen op de groep. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en vooral ook thuis voelt.

“Samen opvang, samen opvoeden”,  daarbij is het van belang dat onze opvang aansluit op de verzorging die je kind thuis krijgt. Daarom investeren we in de relatie met ouders: de communicatielijnen zijn kort en we kunnen snel inspelen op jouw vragen en behoeften.  We hebben persoonlijk contact met iedere ouder en het kind staat hierbij voorop.

Het kinderdagverblijf bestaat uit drie verticale groepen met maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Binnen de verticale groep krijgt het kind de ruimte zich, in de directe omgeving van leeftijdsgenootjes, in eigen tempo te ontwikkelen. Dit gebeurt onder leiding van deskundig personeel. Naast de toevallige ontmoetingen tussen kinderen worden er individuele en groepsgerichte activiteiten aangeboden die passen bij de leeftijd en interesse van het kind.
Ben je benieuwd naar hoe een dagje op De Harlekijn er uitziet? Je leest het allemaal in onze Informatiemap.

De Harlekijn medewerker

Onze professionele en enthousiaste pedagogisch medewerkers dragen iedere dag bij aan de ontwikkeling van elk kind. Vanuit passie voor hun werk en liefde voor de kinderen zorgen zij voor een veilige en vertrouwde omgeving voor het jonge kind. Wij zijn trots op onze medewerkers die dagelijks een belangrijke rol spelen in het leven van de kinderen en vanuit professionaliteit de organisatie laten bloeien. Benieuwd naar gezichten achter De Harlekijn? Op deze website stellen we hen graag aan je voor en lees je meer informatie over de scholing van onze beroepskrachten en de inzet van stagiaires. Verder werken wij aan de hand van ons pedagogisch beleid kinderdagverblijf De Harlekijn dat we jaarlijks bijstellen.

 

“We zien iedere dag kinderen met glimlachjes zo puur. Daarom weet ik het zeker: we zorgen hier voor het mooiste avontuur.”

Pedagogisch medewerker De Harlekijn

Dit is kinderdagverblijf De Harlekijn

Kleinschalig en betrokken

Vaste medewerkers op de groepen

Een pedagogisch coach op locatie

Verse voeding en elke dag beweging

Ook voor kinderen die extra zorg nodig hebben

Nauwe samenwerking met Leersumse scholen

Share This