'De Harlekijn geeft extra kleur
aan het leven van kinderen!'

Wij zoeken een (sport)medewerker BSO

Stel je voor: je loopt met je collega’s naar de scholen in het dorp om ‘onze kinderen’ op te halen. Met enthousiasme en vol verhalen komen ze de klas uit gerend. De vrije middag kan beginnen! Je bedenkt de leukste activiteiten, en gaat met de kinderen creatief en sportief aan de slag. Voor je het weet is het 18.00 uur en worden de kinderen moe maar voldaan opgehaald. En jij? Jij gaat met een goed gevoel naar huis!

Vind je het leuk om als pedagogisch (sport)-medewerker aan de slag te gaan op één van onze BSO-groepen? Kom dan eens langs! We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met jou. Zo is een combinatiefunctie ook mogelijk, waarbij je afwisselend wordt ingezet op het kinderdagverblijf en de BSO.

Wat bieden we jou?
Een afwisselende functie in een prettige werkomgeving binnen een leuke kleinschalige kinderopvang. Salarisschaal 6 CAO kinderopvang en een jaarcontract met uitzicht op vaste verlenging bij goed functioneren.

Wat vragen we van jou?
Een MBO-diploma pedagogisch medewerker of Sport & Spel, een VOG en veel enthousiasme.

Interesse?
Het enige wat jij hoeft te doen is een mailtje te sturen naar administratie@kdvdeharlekijn.nl of te bellen naar Nancy Bekkers (06-25195565) voor een afspraak. Wij kijken uit naar je reactie!

Meer info: www.kdvdeharlekijn.nl | 0343 452911

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik ben trots op het team van de Harlekijn, zij staan altijd klaar voor de kinderen en hun ouders!”

Nancy - algemeen manager De Harlekijn

Share This