'De Harlekijn geeft extra kleur
aan het leven van kinderen!'

Vacature pedagogisch medewerker KDV (27-36 uur per week)

Stel je voor: jouw werkdag start met een grote glimlach van baby’s, dreumesen en peuters. Het gaat om de kinderen van jouw groep, dat kan niet anders! Je ziet ze ontwikkelen en het mooiste is, jij draagt daar een steentje aan bij. Van kruipen tot de eerste stapjes en van brabbelen tot de eerste woordjes. Jij bent er voor de allerkleinsten!

Ben je op zoek naar een baan bij een leuke kleinschalige kinderopvang? Dan willen we jou graag leren kennen! Wij zoeken een flexibele en ondernemende collega die ons enthousiaste team komt versterken. Je gaat aan de slag op het kinderdagverblijf, maar bent ook inzetbaar op de peutergroep of buitenschoolse opvang.

Wat bieden we jou?
Een afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Salarisschaal 6 CAO kinderopvang en een jaarcontract met uitzicht op vaste verlenging bij goed functioneren.

Wat vragen we van jou?
Een diploma Pedagogisch werk, een VOG en veel enthousiasme. VVE- gecertificeerd en taalvaardigheid op niveau 3F zijn een pre.

Interesse?
Het enige wat jij hoeft te doen is een mailtje te sturen naar administratie@kdvdeharlekijn.nl of te bellen naar Nancy Bekkers (06-25195565) voor een afspraak. Wij kijken uit naar je reactie!

Meer info: www.kdvdeharlekijn.nl | 0343 452911

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik ben trots op het team van de Harlekijn, zij staan altijd klaar voor de kinderen en hun ouders!”

Nancy - algemeen manager De Harlekijn

Share This