Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Soms kan een kind wat extra hulp gebruiken in zijn of haar ontwikkeling. Met ons speciaal VVE-gecertificeerd personeel, een professioneel peutervolgsysteem, een eigen logopedist en met de thema’s Uk & Puk monitoren we kinderen met een ukenpukVVE-indicatie actief. De ouders worden nauw betrokken en worden door middel van een oudermap en regelmatige 10-minutengesprekken op de hoogte gehouden.

Reguliere opvang
Kinderen met een VVE-indicatie voelen zich bij ons thuis. Uw kind volgt hetzelfde programma als de andere kinderen in de peutergroep. Dit wordt als positief ervaren. U maakt dus gebruik van alle voordelen van onze reguliere opvang: regelmatige uitjes, thema-feesten, het voorleesontbijt, kunst & cultuur, creativiteit en sporten & bewegen. Verder is de peutergroep elke ochtend open.

Subsidieregelingen
Natuurlijk heeft u bij ons volledig recht op de subsidieregelingen die hiervoor gelden. Meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek en rondleiding bij ons aan. U kunt telefonisch contact opnemen via 0343-452911of per mail: info@kdvdeharlekijn.

Moeite met de taal?
Heeft u als ouder moeite met de Nederlandse taal? Onze ouderbladen zijn er in verschillende talen, zoals Marokkaans, Arabisch en Turks. Samen met u zorgen we voor een goede overdracht naar de basisschool.

 

Share This